HTML

Puska és Kés

A vadászat. Múlt, jelen, jövő.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kezdetek

2009.01.03. 16:25 WT

Határozottan nem tudom, hogy egy ilyen első bejegyzésben mit is kellene írnom..

Talán illene megválaszolnom milyen céllal hoztam létre ezt a blogot. A  puska és kés egy jópofának szánt utalás azoknak, akik kedvelik a South Parkot. Ha emlékeim nem csalnak egy vadászati tévéműsor címe a fentebb említett sorozatban. Tehát itt bizony vadászatról lesz szó. Mint "öreg" netpatkány elég hiányosnak érzem az interneten elérhető tartalmat ezzel a szép szakmával és/vagy életformával kapcsolatban.  De ne vágjunk a dolgok elé, illetve, hogy éppen essünk neki:)

Magamról annyit szeretnék elárulni, hogy 24 éves vadgazdálkodási mérnök hallgató vagyok, és szabadidőmben is jelentős szerepet játszik a vadászat. 

Meguntam, hogy kevés hiteles cikk vagy bejegyzés foglalkozik a vadászattal, így a megítélése rohamosan esik. Megpróbálok reális képet festeni a mostani helyzetről, már a szerényre szabott lehetőségeim között. Bármiféle építő jellegű véleményt és segítséget szívesen fogadok. Szóval aki úgy érzi érdemben hozzá tud tenni a bloghoz azt szívesen látom. ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://puskaeskes.blog.hu/api/trackback/id/tr30855374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása